Bestuur

Bestuur Voedselbank Krimpen aan den IJssel

 

Ik ben Anthon Timm en voorzitter van Voedselbank Krimpen aan den IJssel. Samen met mijn medebestuursleden en heel veel vrijwilligers zet ik mij, met heel veel energie en plezier, in om mensen die het even wat minder hebben te helpen in hun dagelijkse levensvoorziening.

 

 

 

 

Mijn naam is Fred de Gruijl en ik ben secretaris van de Voedselbank Krimpen aan den IJssel. Omdat stil zitten niet aan mij is besteed zet ik mij graag in bij deze vrijwilligersorganisatie vanuit de gedachte dat ik iets kan betekenen voor minder bedeelde medemensen in de samenleving.

 

 

 

 

Ik ben Henk Pontier en ben coördinator bij de Voedselbank. Uit dankbaarheid voor het geluk in mijn persoonlijke leven zet ik mij graag op allerlei manieren in voor die mensen die door pech in financiële problemen zijn gekomen.

 

 

 

 

Ik ben Cees-Jan Kwakernaak, penningmeester van Voedselbank Krimpen aan den IJssel en in het dagelijks leven werkzaam als accountant. Ook onze stichting kent vele wettelijke verplichtingen, het is daarom fijn om een klein steentje bij te kunnen dragen aan dit mooie initiatief.

 

 

Mijn naam is Richard van Houwelingen en ben coördinator bij de Voedselbank. Na 18 jaar stopte de huidige coördinator ermee en als snel werd duidelijk dat de voedselbank in Krimpen aan den IJssel zelfstandig moest worden.  Ik vond het een mooie uitdaging en zet mij graag in voor de mensen in Krimpen die het nodig hebben.

 

 

 

 

Wellicht ook interessant voor jou